Berlin nästa!

Damer och Herrar! Folket!

Så är stunden kommen. Nu drar Trion till Berlin med klassen. Kommer bli en oförglömlig resa och vi lovar att återkomma med en sammanfattning när vi är hemkomna.
 
Då kommer även information om gårdagens utekväll och karnevalen (ja, det är lite efter.. men vi skyller allt på att Malins dator inte har fungerat på typ sisådär två månader.)

Ha det så bra i Stockholm!
Vi VET att vi kommer ha det bäst i Berlin!

Har ni tur så kanske det dyker upp något inlägg direkt från Berlin.

auf Wiedersehen!

HEEEEEJ HÅÅÅ!

Vem har inte minnen till den frasen. Skapade faktiskt nya senast igår. Två stycken dessutom. På en och samma dag! Det var inte illa. Första bildades på musiken då musikläraren så vänligt sa åt Malin att prata i micken. Något förvirrad utbister hon "Hej Hå" varav Sofia genast hakar på och börjar sjunga med hon också.

Det andra minnet stiftades i korridoren. Det var (återigen) Malin, David och en mattelärare den här gången. Tänker inte gå in på mer detaljer, men "Hej Hå!" utropades både en och två gånger.

Just nu sitter vi i skolan. Sofia är upptagen med att skriva stolpmanus inför Berlin och Saskia har försvunnit. Detta leder till att jag (Malin) är uttråkad. Så nu sitter jag här och gör ingen nytta överhuvudtaget. Egentligen borde jag kanske arbeta med Berlin, men jag pallar inte det just nu. 

Sofia, Sofia, Sofia 
du borde kanske hämta en tia
så kan du köpa kola
så att du CHs nästa lektion ska tåla
Nu kom Jimmy med sin keps på sné
så nu kan du bara be
att hans käft ska vara stängd
så att kolan håller hela lektionens längd!

Av: Jimmy och Bengan   

Over and out!
FC TAN

Mycket och lite till!

Idag, 18 September, var det 1 år sedan vi fick en ny regering här i Sverige. Självklart befann sig trion på Sergels torg för att visa sitt missnöje! 
Trion hottaade upp stämningen i demonstrationståget med visselpipa och initiativtagande till ramsor! Bra jobbat tjejer! Vi var taggade till hundra och har förhoppningsvis inga röster kvar tills imorgon.

För övrigt hade vi klassfoto idag och Malin posade på riktigt hurtigt som bara hon kan. Saskia var söt i lockigt hår och Sofia fick sitta ner! (notera utropstecknet) Spexet har SP3E såklart inte kommit på än, någon som är förvånad? MEN vi har nästan kirrat studentskivan! WoHO!

Som tidigare nämnt var nästan hela trion på fotosession, här kommer bilderna vi har väntat på (alltså som vi i trion har väntat på). Vi varnas känsliga tittare dock.

Malin and Fia in action, vi hade grymt kul!


image33 image36
 image34 image35

På återseende, Kamrater!
FC TAN

Vadå ingen musik!?

Jaha, så kommer man sådär lite lagom pigg till skolan en torsdag morgon. Har ändå haft sovmorgon till tio så inte ska man klaga. Vad är det första man möts av
"Malin! Har du musik?"
"Japp!"
"Haha, den är inställd!"

DJUP suck.
Men tack så väldigt mycket. Kul att man verkligen hade kunnat vara hemma och sova fortfarande.
Men men, nu ska vi inte vara bittra. Det här leder säkert till något bra det med.

Det var kul att informera Fia om den inställda musiken. Kändes lite bättre då. Så nu sitter vi här och filosoferar.

Det ryktas ju om att klassen har bokat studentskiva och det känns ju rätt stabilt. Bara flaket kvar då.

Vad kan man mer förmedla..?

JO! Saskia blev ju 18 igår! Vilket givetvis firades med utgång. Vi blev ett rätt stort gäng till slut. Om man ska räkna med alla var vi väl drygt 12 (och då hade faktiskt några bangat så där i sista stund också.)
Kvällen resulterade i rätt många upplevelser.
-  Saskia fullkomligt ägde "porrtjejen" i dancemoves vid strippstången.
-  Killarna SKULLE sjunga karakoe, vad som hände med det vet vi inte..
-  Vi missade när vi skulle sjunga karaoke (till Malins stora besvikelse)
-  Vi ägde (som vanligt) dansgolvet.
-  Fia och Malin fick, av den hete dörrvakten, gratis entré för en tid framöver.
och mycket mycket mer.

En del kommer vara bakis idag, en del inte. Men en riktigt bra kväll var det!

Idag är det dags för FC TAN att inta scenen. Framför kameran den här gången. Vi ska nämligen på fotosession!
Vi återkommer förhoppningsvis med bilder från den ;)

PÅ ÅTERSEENDE!

FC TAN

GRATTIS SASKIA!

Så fyllde den lilla jäveln år också! Hoppas att du tyckte om alla saker du fick och att utekvällen igår var ett sant nöje. För det var de för oss, det är inte alla som kan konkurrera ut Porrtjejen i buren! Bra jobbat!
Grattis, från Fia & Malin! Massa kärlek!

FC TAN presenterar:

FC TAN!!

image30

Malin är sådär flörtig som bara hon kan vara!


image31

Saskia ser typ seriöst ut som Lilla My!


image32

Sofia antog formen som en kvinnlig John Lennon!

Jag är lycklig!

Emil Emil Emil, vart ska vi börja? Ska vi börja med mötet på perrongen? Med drägget på Wok House? Med undanmannövern på Soft Kök & Bar? Eller med Runar på Rockkrogen?


(Emil jag är skyldig dig en tequilashot /Fia)


Okej, Malin och Sofia hade världens kväll på lördagen! Det började med en liten sportkväll på BGs i Hornstull. Där haffade Malin en italienare och Kalle, hon visade sina språkkunskaper i spanska med stor framgång (De hade bott i Barcelona, därav spanskan). Matchen slutade som alla vet vi 0-0, Fia jublade när Kennedy gjorde entré! Vi drog lite tidigare från BGs för att möta upp Mooodée, David, för att bege oss in mot city. David gick dock av vid slussén. På perrongen vid centralen stötte vi på Lilla Mange, han skulle till skolan på pubkväll. Vi underhöll honom med sång och dans! Sedan var det dags för oss att möta EMIL!

Det fanns bara 1 regel!
Emil bestämde!

Inne på Wok House mötte vi drägget, Alexander, som luktade speciellt! Han var folkpartist och lyssnade på The Killers. Alexander fick för sig att han skulle hänga med på vår kväll med Emil, men vi ville annorlunda! Så vi ställde oss i den 100m långa kön till Soft Kök & Bar för att sedan låta Alexander tröttna och gå hem. Vilket tog ett tag då Alexanders mål med kvällen var att få Sofia. 
Efter att Alexander hade dragit gick vi vidare till en Rockbar/krog/klubb på Sveavägen. Vi kom in fast det var 20-gräns, woho! Där fick vi en uppenbarelse då vi såg det långa blonda svallet som vi så väl kände igen! RUNAR! (Eller a, en look a like kopia iaf) Emil räddade oss från ALLA drägg och dylikt under kvällens bravader.



EMIL! Det blev en blöt utekväll!! Precis som du lovade! Vi vill ha flera!



Jag är lycklig
Jag är lycklig
Jag är lycklig
måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag (söndag) [VINDAG]!

EMIL DU ÄGER!




image28

På återseende!
FC TAN



En ledsen Kung Petrus!

Satt här å va allmänt poetisk!
Glad som ja va över mitt fantastiska inlägg, sprang jag hoppandes, me indianhopp där ifrån, ut genom datasalen!
Hennes vackra öron spärrades upp pga ljudet från Sofia å Bengans klagomål över att man inte kunde rimma på deras efternamn!!
Holyfuck, som att de e världens baggis liksom!!
E man svenne å har de efternamnen får man fan stå sitt kast!! men okej, DE HÄR E TILL ER GUBBAR!!!!!!!
SOFA ERIKSSON: DU ÄR INTE JOHN , SOFIA ERIKSSON, DU VÄGER INTE ETT TON, SOFIA ERIKSSON, DU TAPPA TÅN, ÖVER ÅN? ehm!!!

BENGAN, SVÄNGAN FRISKHUMÖR, SKJORTAN HÄNGER UTANFÖR!!
BENGAN GÄNGAAN, LÄNGAN, HÄNGAN, RÄNGAN, SÄNGAN, PENGAN!!! WOOOHOOOO!!!
NUU HAR MAN SKILLAT TILL SIG VA?(A)
WHIOOOS THEE MAN??!?!?:C:D:D:D:D:D::D


Blandade nöjen

Hallååå Folket! (som Saskia skulle säga)
Tänkte uppdatera lite kort om vad som hänt.
I fredags träffades vi några stycken hemma hos Olle "Skidvallan" Sidvall. FC TAN var såklart där och livade upp stämningen rejält. Vi spred diverse budskap i olika delar av lägenheten, vi snodde folks huvudbonader (Fia och Malin i glassiga hattar och Saskia i jordgubbsmössa) och vi lekte fotografer.
Efter vistelsen hos Sidvall drog vi ut i Stockholmsnatten...

Lördagen tillbringade Saskia, Sofia och Malin på olika håll. Saskia hängde med Bross, Sofia körde en "Extreme Home Makeover" i rummet sitt och Malin vistades på Värmdö för att coacha barn i Beachhandboll. Något som hon återkommer till senare. Det var dagen det. På kvällen skulle nämligen de tre medlemmarna mötas.
Biobesök var det som skulle underhålla trion den här kvällen. Och nog underhölls vi; ibland av filmen, ibland av en viss person som också befann sig i salongen, men oftast underhölls vi av varandra.

image27



Nu tänker jag(för er som inte har förstått det ännu: Malin) delge er lite av min handbollshelg. Så ni som finner detta ointressant var så goda att hoppa över kommande text.
Happening: Värmdö Beachhandboll
Plats: Grisslinge
Kort resumé: Mina 95-tjejer spelar gruppspel på lördagen, slutar som gruppsegrare efter fem raka vinster. Går till A-kvart som spelas på söndag morgon. Vinst. Vidare till A-semi mot Huddinge (tål att tilläggas). Vinst!! Går till final, vinner finalen rätt överlägset (ja, jag gillar att skryta när det kommer till mina tjejer) och helt plötsligt står jag där med medalj runt halsen och bucklan i handen. Mäktig känsla.

Det slog mig att mina tjejer är 12 år gamla. Det är lika gammal som jag var när jag började träna dom. Jag har tränat mina tjejer i sex år. SEX år! Jag börjar bli gammal... 


Så, det var det om det. Imorgon väntar skoldag, men inte vanlig skoldag. Imorgon är det "Resursdag". För er som inte vet vad det innebär så ska, enkelt förklarat, treorna ta hand om ettorna och tvåorna. Det kan säkert bli...kul.

Skulle vilja avsluta med ett citat från fredagkvällen "Alltid i dimman!"

See ya! 

RSS 2.0