Höstlovets första dag!

Hallå folket!
Första dagen på lovet! Wohoo! Men, en väldigt tråkig dag med tanke på vädret. Jaja, men hur kommer då lovet se ut? konsert imorgon, tisdag, Billie the vision and the dancers på Nalen kl. 21.00. Kommer att bli super kul, sedan är det utgång på onsdag! Sedan får vi helt enkelt se hur det spårar ut!?

Btw, så har Malin, som är den mest kreativa av oss alla, startat en egen blogg som vi hoppas att ni också kommer att besöka! http://palinen.blogg.se läs och njut :)

See you when you see us!

Fc tan

Höst(lov).

Är det bara jag som tycker att det är kallt ute? Okej, man kan tycka det är kallt ute i augusti, men nu snackar vi tunga grejer. Jag tycker det är riktigt kallt ute nu. Och detta innebär genast att nästa fråga lyder: När tusan blev det så kallt!?
Nu tänker förmodligen hälften av er "hallå, vakna tjejen! Det är faktiskt oktober, faktiskt snart november".
Okej, men jag är inte riktigt inställd på det än. Jag är fortfarande kvar någonstans i slutet av augusti/början på september. Då är det varmt ute.

Jaja, kylan innebär att jag går runt och huttrar och muttrar "snart kommer väl snön också"... Sen kommer jag på att jag faktiskt tycker om snö!
När snön kommer då blir allt så vitt och ljust!
DESSUTOM, mina vänner, kan man roa sig åt två av mina favoritaktiviteter: Snöbollskrig och knuffa ner folk i snön!
(nej, det här innebär inte att det är okej att knuffa ner mig  i snön när som helst).


Hursomhaver är det i alla fall höstlov nu. Eller lov och lov... Vi har så mycket plugg att det istället för höstlov borde heta "Plugga-hemma-istället-för-i-skolan-veckan" som Isabelle så fint döpte det till.
Så mycket tid kommer gå åt till skolarbete, fast knappast så mycket tid som egentligen borde avvaras.. men vad fasen vi har faktiskt annat för oss än skolan (även om våra lärare inte verkar tro det..)
Vi har inte så mycket bestämt än.. men vi vet att vi ska fira Thomas på onsdag! Det kommer bli klockrent!

Ta hand om er!
Malin

Psykologiprov.

Idag hade vi psykologiprov. Roligare saker tar inte lång tid att räkna upp...

Alla stod utanför aulan och hängde. Man kände nervositeten och överallt hördes fraser som "Vad var sublimering nu igen?",  "Men åh! Jag kommer aldrig komma ihåg hela Eriksons utvecklingsteori!" och "Va? Vad är klassisk inlärning för nåt?".

Eller inte. Klassen stod där lugnt och snackade om helt andra saker än psykologi. "Palla" verkade vara de flestas inställning.
Sen fick vi reda på att vi skulle vara i klassrummet D108 (genomgångsklassrummet med andra ord).
Vi gick snällt in i klassrummet och bänkade oss. Pennorna i högsta hugg.
Sen helt plötsligt ska vi inte skriva provet. Inte än... Utan vi ska ha lektion först. Jahaja. Det var ju en kul överraskning...

Jaja, om man kunde skriva något vettigt om Freuds syn på Detet, Jaget och Överjaget samt kunde försvarsmekanismerna så klarade man sig nog rätt bra...

image37


Nu över till roligare saker. Det ryktas att, nej det är tillochmed bestämt att Trion ska ses på onsdag. Detta är på tiden då vi inte gjort något vettigt tillsammans sen Berlin!  
Återkommer om onsdagens eskapader!

Hang in there!
FC-TAN

Mössprovning.

Idag hade vi mössprovning.
Ingen hade trott att det skulle vara sån panik och sådana svåra beslut när det gäller en mössa.
Vi hade en halvtimme på oss. Jag upprepar En Halvtimme! Way för lite time!

Först en introduktion på tjugo minuter om de olika studentprodukterna.
Sedan var det dags att prova.
Inte mindre en fyra olika mössor i tio olika storlekar. Kul. Hur sjutton ska man veta om en studentmössa sitter bra när mössan är rund och huvudet är ovalt...?

Jaja, när man väl bestämt sig för vilken mössa man skulle ha (Lund, Uppsala, D'sign and you name it...)
Då skulle man bestämma designen på den! Det var här de verkliga problemen dök upp. Vad tusan skulle det stå på mössan...?

Efter ett bra tag lyckades vi allihop komma fram till lösningar vi var nöjda med. Så vi får väl se det hela som en lyckad process. Men oj, det var ett krävande jobb!


Take Care!
FC-TAN 

Äntligen!

Okej, vi vet vad ni tänker. Ni sitter där framför era dataskärmar och muttrar bittert "de har ju inte uppdaterat på typ 100 år", "Inte skrivit om Berlin' eller "ens gett oss tecken på att dom faktiskt lever..."
Men folket misströsta ej! Vi lever!

Vi vet att det var ett bra tag sen sist. Vi vet också att vi nästan(bara nästan) lovade ett direktinlägg från Berlin. Det har ni inte fått och vi skäms. Efter Berlin var alla så tagna att ingen förmådde sig skriva något. Sen sjönk vi ner i en djup svacka alla tre - vi ville tillbaka till den underbara staden med den underbara klassen. Men nu ska ni få lite, ytterst lite, information om vissa utvalda delar.
 
* Klassen upptäcker Starbucks. Tjejerna blir överlyckliga och konsumerar, enligt killarna, överdrivna mängder kaffedrinkar.

* Allt förkrök ägde rum i rum 406. Mycket folk, liten yta, mycket dricka och många taggade ungdomar som värmde upp inför nattlivet i Berlin.

* Hela Sp3E ägde nattklubben H2O. Alla i buren, alla på dansgolvet, några få i sofforna (vissa mer än andra;))

* Killarna bjöd på stripshow vid strippstången.

* Tjejerna skakade loss ordentligt på dansgolven!

* Många låååånga guidningar ägde rum. Inga vet så mycket om Berlin som Sp3E!

* Någon *hostBlommanhost* somnade en utekväll och kom hem 1½ timme senare än alla andra, så klassen visst råkat åka ifrån honom.

* Bill rakade benet. Det blev randigt. Han kallade det senare för övergångsstället.

* Hela klassen skulle, efter Berlin, dö för att få äta en Döner. Killarna är fortfarande som tokiga i det. Tjejerna med.

* "Alla får plats..." var ett konstant skämt.

* Rum 406s (Saskias, Sofias, Malins, Malins och Lis rum) fina undanmannöver gällande backen sista dagen. Mycket avancerad mannöver som bestod av massa täcken, ett låst rum, en utrusning från frukosten av Malin och Sofia som då flyttade backen till en annan våning. Mycket tjusigt gjort!

Det där var inte ens en tiondel av allt som hände.

Vill avsluta med att säga: Berlin+Sp3E+Döner=sant, för alltid och oslagbart!

Over and out
FC-TAN

RSS 2.0