Pippi


image38

Här kommer en efterlängtad bild på Sofia som Pippi.

So Long Suckers

Pressmeddelande

Okej, nu är det dags att släppa nyheten!

Malin & Sofia ska vara konferencier på Julshowen den 21/12.
Ni får INTE komma! Vi får se hur det (ur)artar sig! Båda har scenskräck och Malin snackar något om huttar!

Mer Info om det senare!

So Long!

Innan sista lektionen (när alla vännerna gått hem. nåja några i alla fall. Typ Saskia och Bross)

Snart har vi (Malin och Sofia) kulturidéhistoria/ historia C. Väldigt underhållande att lyssna på CH i sjuttio minuter. Saken är den, att det hade faktiskt kunnat vara roligt att lyssna på honom om det inte varit så att vi lyssnat på honom varje dag i snart tre år nu...
Vi kan allt om Pekka och Tor nu CH! (Om han nu skulle läsa det här). 

Lite visdom så här på eftermiddagen: "Gå Du Axel Efter Håkans Fis(s)kar". Det kan ni komm ihåg om ni ska skriva musikprov någon gång och skall sätta ut Korsförtecken.. Ni behöver inte tacka oss nu.

Adios, Good Bye, Hasta Luego and so on!

FC TAN 

AVEL TEVIL!

Imorgon! Då är helvetesveckan över och det ska firas. Ordentligt!
Dessutom är ju Sverige EM-klart. Det ska också firas. FCTAN har stora planer inför framtiden inom fotbollen.

Imorgon bär det alltså ut på stan! Det var ett tag sen FCTAN var ute tillsammans då det är minst sagt på tiden.
Vi vill också varna känsliga läsare för att det kan gå vilt till.

Hur som helst vill vi sprida vårt senaste budskap:"Avel Tevil!".

Det ryktas även att Trion är grymt sugna på att sjunga karaoke in public. Vi får väl se vad som händer.

So long!

Plugg

Här sitter man en onsdagkväll och pluggar. Skriver det sista på Kultur och idéhistorian som skulle vart inlämnad idag, ajaj! Sak samma.
En positiv sak med arbetet är att det är jävligt intressant faktiskt. Platon, Aristoteles och Sokrates var ena riktiga jäklar på att tänka. Man kanske ska ta och stiga in i tänkandets värld någon gång? Fast man tänker ju väldigt mycket i annat fall också så jag kanske redan är där!?

säger bara en sak,

Tänker jag så finns jag!

Lite passande til det historiska temat så strömmar Beethoven - Bagatelle in A minor "Für Elise" ur högtalarna. Lite inspiration sådär..
Ville bara dela med mig lite av historiken i mitt lilla sinne för ikväll.
Malin- ajijkarbetet ska vi sätta igång med illa kvickt! Tro mig, det kommer bli kul.
Saskia- Magdansen vill vi se, paljettlinnet är hämtat från kemtvätten så det är bara att sätta igång, jag tänker mig som i Disneyfilmen Aladdin, sånt vill vi se! ;)

See you when you see ME!

Fia

Bloggtorka

Fc Tan har fullt upp i skolan därav bloggtorkan.
Just nu har vi en håltimme på 2,5 h och lunchen närmar sig, bra är väl det när hungern sprider sig i våra tomma magar! Nu lyssnar vi på U2 - With or without you! Eller ja, vi mobilnördar oss (undantag Behrem som nördar mest). Sofia har lagat sin mobil, med superlim (duktig tjej). Just nu sjunger Behrem för full hals i skolbiblioteket, detta uppskattas av oss men inte av bibliotikarierna!!!

Hata Alex Schulman /Behrem

Idag ska Saskia uppträda i FC TANs egen fotbollsgala! Hon ska nämligen dansa magdans! Med paljettlinne designat av Sabina Moses. Sabina Moses har legat lite på hal is i Fc Tans konversationer men hon är på toppen av konversationsämnen snart igen!

Nu är det Köttbullar i matsalen, Puss på er alla! (Hälsningar Behrem & Blomman)

See you when you see us!

FC TAN

11.22

Klockan är just 11.22. 2/3delar av FC-TAN befinner sig just nu på skolans nedre plan vid en av datoröarna.
Sofia pluggar inför sin redovisning om Älvsjö, Saskia är sjuk men har lovat att komma till psykologiredovisningen och jag har absolut inget vettigt för mig.

Jag skulle kunna ge er en beskrivning på folket i min omgivningen, men det är rätt många och de som inte omnämns skulle nog bli djupt deprimerade. Så jag låter bli.

Nu började de tre killarna bredvid mig prata om Hasselakollektivet, uppenbarligen är inte vi den enda klassen som ska ha redovisning inom socialpsykologi. Vi ska prata om kärlek.

Nu dök Björnmalm, Bill och Pethrus upp. De pluggar också psykologi. Alla pluggar psykologi. Lite typiskt att alla pluggar i sista minuten. De ska prata om status. De ska eventuellt redovisa genom en sketch. Det kan nog bli kul.

Det här blir ett rätt fantasilöst inlägg, men jag finner ingen inspiration. Jag skyller på att det är måndag. Jag brukar inte vara så inspirerad på måndagar.
Imorgon är det tisdag, kanske skrivs det ett roligare inlägg då...?

So long!
FC-TAN

En lördagkväll

Det var en lördagkväll. Eller tja, kanske mer eftermiddag, men eftersom det är så mörkt ute nuförtiden räknar vi det som kväll.
Det var dags för Trion att mötas för att göra sig iordning.
Ojojoj man kunde riktigt känna hur exalterade vi var.
Vi träffades hemma hos Sofia. Gjorde oss färdiga för att börja...
Med psykologin.
Det var det som Trion skulle ägna sig åt.
 Roligt?
Jorå, det blev rätt kul till slut. Som alltid.

Hallå Folket!

Tjenahejsan på er allihop!
Hoppas livet leker för er där ute och att ni inte håller på att stressa ihjäl er. Vi i FC-TAN är nästan på gränsen till att stressa ihjäl oss, men vi väljer att ta det med en klackspark och ha kul istället.

På lördag ska trion ses och då blir det inte att leka med. Vi har förvisso psykologiredovisning att ta hand om, men det kirrar vi.

Ryktas även om utgång på fredag. Så häng på! En utekväll med trion är en kväll man sent glömmer.

Stay cool!
FC-TAN

Kvällen

Hello fuckers!
Gårdagens kväll spenderades i goda vänners lag! Vi ville komma in på Babas, men det var dock alldeles för mycket folk där så vidare drog vi till After i den Gamla Staden. Men innan dess hade trion fullt upp med att genomsöka buskarna efter en rejäl flaska Rom. Den hittades med hjälp av Olle som sedan bjöd på ordentligt, Tack Olle! :)

Inne på After dök helt plötsligt Jimmy, Blomman och vår gamla klasspolare Alge upp. Med ett leende på läpparna intog dom platsernanära oss och ett par bira sänktes och alla var på glatt humör!
Kvällens huvudperson var naturligtvis Thomas, Grattis än en gång! Isället för en tatuering skrevs det "Bajen" på insidan av läppen, som sedan smetades ut och det blev ett väldigt svart leende! haha!

Nej, efter ett tag ville de flesta dra till Soft kök & bar, så givetvis följde Trion med, men väl framme så hade gänger splittrats och det var dags för hemgång! Saskia och Sofia fick skjuts av den gode Pablo, tack så hemskt mycket! Malin däremot ;) Det lämnar vi osagt!

See you when you see us!

FC TAN

RSS 2.0