Det ligger ett tomt läkerolpaket i soffan och jag har glömt mina halstabletter hemma...

Ja, det är faktiskt sant. Det ligger ett tomt läkerolpaket i soffan och jag har glömt mina halstabletter hemma. Hårda tider. Sjuka tider har det dessutom varit för FC-TAN. Ja, och då menar jag inte sjukt som i sjukt roliga tider utan sjuk som i förkylningstider.

I Onsdag hände något mycket sällsynt här på FSG. Något som skolan knappt här skådat tidigare.
Saskia, Sofia OCH Malin var alla sjuka samtidigt. Klassen var i chock. Så i chock att det snabbt skapades teorier om vart vi höll hus: "De håller säkert på med någonting till sitt projektarbete", "Äh, de kanske är på nåt specialuppdrag" eller "De har säkert rymt"... Ja, teorierna var många och vi blev snabbt ställda mot väggen kommande dag. "Vart var ni igår?! Projektarbetet va?" och "Vart höll ni hus igår då..?" frågeställningarna var många. Klassen blev dock besvikna på svaret: "Vi var sjuka."
"Vadå? Alla tre på en gång?"
"Ja."
"Meh Ofta." Svarade klassen och gick med besvikna steg därifrån och lämnade förvånade FC-TAN för sig själva. Men bara för ett tag...

Ja, vad kan man säga. Förlåt klassen.

Dagens grej: Lunchen i sin helhet. Det var då FC-TANs nya officiella hälsning stiftades.

So long!
© Malin

Talangjakt

Hej!
Idag har FC TAN varit på talangjakt.
Det var kul. Lars-Erik (Nykläckt fågelunge) uppträdde, han borde vunnit (not).
Trion hade kul och Vickan och Dedgen var bäst!




Detta var allt för nu, då vindarna viskar våra namn.Och i väntan på ett gästinlägg (väldigt motiverande), så önskar vi er en riktigt trevlig helg!

See you soon
Fc Tan

RSS 2.0