Regnig dag

Det blev inte Hellasgården för FC-TAN idag eftersom att vädret inte var upplagt för sol och bad. Istället tillbringade Malin och Sofia eftermiddagen med att titta på en skräckfilm hemma hos Sofia. Det var valet och kvalet i videoaffären men vi enades till sist om filmen "Stay Alive".
Alltså en film för dig med nerver vilket Malin inte hade/har hon dog många gånger om, precis som dom i spelet ;)

Imorgon åker Sofia till Götet samtidigt som Malin inte har något speciellt planerat.. så det är bara att höra av sig till Malin! Hon är öppen för förslag.

Ett litet tips är att köpa massa godsaker som man kan avnjuta samtidigt som filmen, det blir lite lättare att genomlida den då!

På återseende!

En liten dag på stan

2/3 av FC-TAN (Malin & Sofia) träffades vid två snåret för att ta en liten shoppingrunda. Och javisst hittade vi en hel del. Vi bestämde oss också för att göra en liten utflykt till Hellasgården på onsdag, väldigt varmt i vattnet där, innan Sofia säger hej då och drar till baksidan (Gbg). Där ska hon göra sitt bästa i Världsungdomsspelen som går av stapeln på fredag då hon också ska tävla.

Mer roligheter kommer på måndag då Sofia är tillbaka stan och återförenas än en gång med Malin.

Vi tänker även väldigt mycket på vår sista 1/3 del och hoppas att hon har det suveränt nere på Kreta!

På återseende!

Återförening.

Ja, det är sant. Tro det eller ej, men 2/3delar av FC-TAN är återförenat. Malin har äntligen(?) kommit tillbaka till civilisationen efter en kort visit på landet (som verkligen är landet!).

Detta ledde givetvis till att en mötesplats (Slussen) och en mötestid (20.15) bestämdes. Därifrån fick vi sedan se vad kvällen/natten hade att erbjuda.

Den bjöd på en hel del: 

-  Många skratt!
-  Mycket sol!
-  Mycket prat!
-  Mycket glass!
-  Många fotografier!
-  Många miner!
-  Många blickar!
-  Många förfrågningar och kommentarer!
-  Mycket saknande av den sista 3-delen!

Och mycket mycket mer.

image6

Detta var bara ett smakprov. Vill ni se fler bilder från kvällens galna upptåg föreslår vi att ni kikar in på http://fc-tan.bilddagboken.se/

Det var allt för denna gång.
/FC-TAN

Dagen efter + Matchdag

Misdommar spenderades på olika håll och förhoppningsvis blev det lyckat för alla!

Idag kl. 16.00 spelar Bajen fotboll på Råsunda mot det färöiska laget KÍ Klaksvik i Intertoto Cupen. Jag, Sofia, kommer naturligtvis vara där och hoppas givetvis på vinst eftersom att Hammarby då går vidare i Cupen!

Jag kan också meddela att det kommer bli Roligheter och Härligheter framöver då Malin kommer tillbaka från sitt landställe. Jag säger bara: Framtiden ter sig ljus mina vänner!

På återssende!

En glad Fia i Midsommartider

Såhär två dagar efter derbyt är jag fortfarande väldigt glad för vinsten mot dif. Måste bara meddela att Malin och jag är vänner, inga problem uppstod efter matchen.

Som sagt vi i FC-TAN önskar er alla en Glad Midsommar!

På återssende Kamrater!

Glada midsommarhälsningar!

Vi i FC-TAN vill önska alla en glad midsommar.
På vilket sätt kan vi göra er gladare än genom att visa den här?

Här har ni: Thomas Andersson!
image5


Den delade meningen!

Eftersom att FC-TANs medlem Malin fick dela med sig lite av sina åsikter gällande derbyt imorgon måste även jag, Sofia, få säga mitt.

Imorgon smäller det, derby. Det är alltid lika roligt att se Hammarby ta sig an de andra Stockholmslagen.

(Eller, ja det andra Stockholmslaget, dif. För är gnaget ett Stockholmslag? Vi i FC-TAN lovar att återkomma på den punkten!)

Jag hoppas innerligt att vi kommer få se Bajenvinst imorgon. Mest för att Bajen måste vinna för att ta poäng men också för att det är så oerhört skönt att vinna över dif. Sedan också om jag tänker lite på mig själv. Det skulle vara så fruktansvärt skönt att sänka dif och att jag efter matchen kunde le väldigt stort åt min Kamrat Malin. (Vi kommer då avnjuta(?) matchen tillsammans)

På återseende kära Kamrater!

Fialotta

image4

Fullspäckade tider..

FC-TAN har nu haft sommarlov i fem dagar. Vi njuter. Men det måste erkännas att vi redan(!) är rätt upptagna.

FC-TAN har haft och går händelserika tider till mötes. En av medlemmarna (Malin) fick inte mer än en dags ledighet (och detta var dan då FC-TAN gick på sommarlov) för än hon var uppbokad. På torsdagen gick nämligen handbollsturneringen Eken Cup av stapeln. Denna upplevelse utspelar sig på Gubbängsfältet i fyra dagar. Vilket betyder att Malin inte har gjort annat än levt, tänkt och utfört handboll i fyra dagar.  
Hon hann dessutom med att bli dränkt i vatten x antal gånger av diverse barn och ungdomar...

Idag är det de andra två medlemmarna (Sofia och Saskia) som går fullspäckade tider till mötes. De nämda börjar nämligen jobba idag. Sofia tar sig an friidrottande småttingar i en vecka framöver medan Saskia startar sitt sommarjobb på Vårdcentralen i Bergshamra. Utförligare rapport om detta kommer inom kort!

Vad står mer nedtecknat i almanackan? 
Vem vet, eftersom ingen utav oss använder almanacka på sommaren! 

Hursomhaver är det DERBY om lite mer än 24 timmar. hammarby - DJURGÅRDEN. Ska inte bli långrandig gällande detta då det råder delade meningar om vilket som är Stockholms bästa lag inom FC-TAN.
Men det lär sluta med att en utav oss går därifrån med ett leende på läpparna och den andra gör det inte.
Jag har en känsla av att det är jag (Malin) som dansar leendes ut från Mordor.
 
Saskia lämnar oss snart. Vilket vi sörjer djupt. Hon lämnar nämligen Sverige (och oss!) för Kreta inom loppet av TRE ynka dagar. Hon kommer ha KILLERhärligt där nere och hon kommer bli brun som bara hon kan! 
Vi tre ska inom kort återförenas och gå igenom planerna innan hennes avresa. Vi kommer, tyvärr, in kunna vinka av henne på flygplatsen.  
FC-TAN ska dock ha första tjing på att träffa henne när hon kommer hem igen!

Over and Out.
Malin   
 

Allsång på tuben

HALI HALLÅ ALLIHOPA!

Klockan var 22.55 när en av FC-TANs medlemmar steg på tuben vid liljeholmen efter kvällens äventyr. Mitt ur tomma intet stiger ljudet av en kör, en riktigt bra sådan också. Dessa 6 killar fick hela vagnen att skina med stora leenden och fick dessutom applåder efter en finfin finish.
Det är såhär FC-TAN tycker att fler ska göra, sprida spontan glädje till resten av världen.


FILMTIPS

"Allt om min buske" - Komedi, måste ses av alla, väldigt oförstående.


image3

På återseende!

GRATTIS EMIL!

image2

FC-TAN gratulerar vår vän Emil som tog studenten 12/6

Det ryktas att han blev oerhört glad av att se två medlemmar från FC-TAN vid sergelfontänen ;)
Vi önskar Emil lycka till i framtiden och ser fram emot mästerkockens goda måltider!

FC-TAN Presenterar...

...SOFIA!
Sofia är den utav oss i skaran som har fyllt 18. Det gjorde hon så lämpligt dagen innan vi åkte till Slovenien. Vilket ledde till att hon var full och mådde väldigt bra den första dagen i det härliga landet.

Sofia(av många kallad Fia, förutom CH som kallar henne Soffan) syns ofta där man kan bevittna någon typ av sport. Varmast om hjärtat ligger friidrott och fotboll. Friidrotten utövas i Sätrahallen/Sätra IP, så om du inte får tag på henne kan du alltid kika in en sväng där. Var dock försiktig. Denna tjej är nämligen spjutkasterska.
Duktig sådan också, det har jag själv bevittnat. Om du inte tror mig kan du ju alltid kolla in hennes medaljsamling...

Hittar du henne inte där kan du ju alltid prova den sunkiga arenan som ligger vid Globen.. "Söder.." någonting.
Denna lilla filur är (hur obegripligt det än är) hammarbyare. Ajaj, vad gick snett Fia?

Om du ska fråga Fia om något så ska du fråga henne om huvudstäder. Hon är nämligen expert på det. Så sätt igång bara.

Sofia gillar att flippa och brukar göra det rätt ofta. En favorit är när hon härmar folks gångstilar. De är inte att leka med. En annan höjdare är Sofia + ett dansgolv. Där ses hon ofta med sina två vänner Malin och Saskia. Karaktäristiskt för Fia är reaggethonmoves.  
Ibland kan suget av att shakea bli lite väl stort och det är inte alltid det finns ett dansgolv i närheten. Då tar man vad man det som finns - skoltoaletterna brukar fungera som ersättare.

Det här var en liten del av Sofia. Ni får gärna tro att ni har fått ett grepp om henne, men det har ni inte. Denna tjej överraskar nämligen JÄMT!

Till sist. "Antingen eller" med Sofia:

Aftonbladet eller Expressen

Vin eller Öl

Friidrott eller Fotboll (Friidrott att utöva, Fotboll att titta på)

Snygg mage eller Snygga armar

Soluppgång eller Solnedgång


Fias visdom: "Ta det du vill ha idag, annars kan det vara borta imorgon."

Om FC-TAN!

Det var en kylig vintermorgon i början av februari. Sofia, Saskia och Malin sitter och väntar utanför engelskaklassrummet. Det var då han kom, Thomas Rune Andersson. Vi hade länge funderat på ett smeknamn till vår högst vördade engelsklärare. Det slog oss som en blixt från en klar himmel- TAN.

T=Thomas
AN=AnderssoN

Det var då roligheterna startade.
Vi kom genast på att vi skulle konkurrera ut skolans fotbollslag genom att starta vårt egna lag. Alltså blev namnet FC-TAN.

FC-TAN BESTÅR AV:

Tre mycket eleganta medlemmar.
Vi vet inte riktigt i fall om vi vill utöka vår lilla superba förening, men planerna finns där. Det är ytterst troligt att medlemmarna kommer att strömma in. SO HANG IN THERE!

FC-TANbloggen kommer också verka som en vanlig blogg där de tre ordföranden kommer delge er med härlig, spännande och smaskig "inside information" om sommarens ljuvliga äventyr.

På återseende!
Trion

Detta är vi! Vi är FC-TAN!

Detta är vi! Vi är FC-TAN!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0