Jag är lycklig!

Emil Emil Emil, vart ska vi börja? Ska vi börja med mötet på perrongen? Med drägget på Wok House? Med undanmannövern på Soft Kök & Bar? Eller med Runar på Rockkrogen?


(Emil jag är skyldig dig en tequilashot /Fia)


Okej, Malin och Sofia hade världens kväll på lördagen! Det började med en liten sportkväll på BGs i Hornstull. Där haffade Malin en italienare och Kalle, hon visade sina språkkunskaper i spanska med stor framgång (De hade bott i Barcelona, därav spanskan). Matchen slutade som alla vet vi 0-0, Fia jublade när Kennedy gjorde entré! Vi drog lite tidigare från BGs för att möta upp Mooodée, David, för att bege oss in mot city. David gick dock av vid slussén. På perrongen vid centralen stötte vi på Lilla Mange, han skulle till skolan på pubkväll. Vi underhöll honom med sång och dans! Sedan var det dags för oss att möta EMIL!

Det fanns bara 1 regel!
Emil bestämde!

Inne på Wok House mötte vi drägget, Alexander, som luktade speciellt! Han var folkpartist och lyssnade på The Killers. Alexander fick för sig att han skulle hänga med på vår kväll med Emil, men vi ville annorlunda! Så vi ställde oss i den 100m långa kön till Soft Kök & Bar för att sedan låta Alexander tröttna och gå hem. Vilket tog ett tag då Alexanders mål med kvällen var att få Sofia. 
Efter att Alexander hade dragit gick vi vidare till en Rockbar/krog/klubb på Sveavägen. Vi kom in fast det var 20-gräns, woho! Där fick vi en uppenbarelse då vi såg det långa blonda svallet som vi så väl kände igen! RUNAR! (Eller a, en look a like kopia iaf) Emil räddade oss från ALLA drägg och dylikt under kvällens bravader.



EMIL! Det blev en blöt utekväll!! Precis som du lovade! Vi vill ha flera!



Jag är lycklig
Jag är lycklig
Jag är lycklig
måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag (söndag) [VINDAG]!

EMIL DU ÄGER!




image28

På återseende!
FC TAN



Kommentarer
Postat av: Emil

Hahaha :D.. det var fett kul! :)
tycker dock vi har bra chanser till att få till ännu bättre kvällar. Utan diverse killar som är jobbiga (om än rätt så roliga (se tragiska)):D
Skämdes nästan för the ancor :P galet off ju! :) Där lovar jag förbättring :P även om även jag tycker att peta på killar som sover och se runar är rätt kul det också :)
Kärlek... /Emil

2007-09-12 @ 21:43:09
Postat av: Sofia

Emil!
Vi ser fram emot flera kvällar väldigt snart! Runar var bäst! Du var också bäst! Kul ska vi ha i mängder! Kärlek!

2007-09-13 @ 10:18:17
URL: http://fctan.blogg.se
Postat av: Malin

Haha, bra där Emil!
Räknar kallt med en ny utekväll där du bestämmer! :)
Kärlek!

2007-09-13 @ 10:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0