Det slutgiltiga återföreningen?

Skulle den äntligen komma nu? Nej, tyvärr blev vi tvungna att skjuta på den ännu lite till. Men ni vet vad man brukar säga: "den som väntar på något gott..."
Stackars Saskia hade insjuknat hastigt under söndagsnatten och kunde därför inte fullfölja den inbokade dejten med de två andra medlemmarna. Nu låg alltså allt i Sofias och Malins händer. Vad skulle nu göras?

Eftersom vädret var under all kritik större delen av måndagen bestämdes möte vid stammishaket Tully's.
 
image16

Där avnjöts varsin panini.
Vi stannade ett bra tag på Tully's då vi såklart hade väldigt mycket att gå igenom. När det väl var avklarat begav vi oss mot Slussen, innan dess ett snabbt stopp vid Chokladfabriken...

Vi styrde stegen mot Sofias lya där vi sedan skulle tillbringa resten av kvällen i köket, framför spisen. För vad passar egentligen bättre än nybakade kanelbullar med ett glas kall mjölk en grå dag som denna...? Nej, vi behövde inte heller fundera två gånger på det.
 
image17


På tisdagen tillbringades morgonen framför TVn med "The Secret". Runt 12 åkte Malin in till "El City" för att möta Petra. Sofia skulle börja jobba vid 14. Men de två medlemmarna skulle mötas igen... 

Malin och Petra tillbringade även dem dagen i bakandets tecken. Denna gång blev det Kokosbollar.
Efter det fördrevs tiden med lite lätt fönstershoppande för att sedan övergå i träningens tecken. Eller i alla fall för Petras del, Malin hann bara till ingången till Eriksdalsbadet där hon stötte på lite roligare saker - Sofia!

Vi bedrev diverse konversationer med varandra och med utvalda förbipasserande. 

The Återförening är  på g. Den kommer inom kort, så misströsta ej. 

Over and Out.
Malin 



Sofias största fobi!

Bara för att..


image13

Sofia är rädd för att bada!

Kärt återseende!

Sådär ja! Nu är jag tillbaka! Efter två underbart härliga veckor på Kreta är jag hemma i Sverige igen.
Skulle mycket hellre åka tillbaka och stanna i Grekland ett bra tag, men plikten kallar här hemma. Det finns ju faktiskt bra saker här med, även om dessa är väldigt svåra att komma ihåg när man står på ett kyligt Arlanda en  tidig lördagmorgon...

Jag tänker inte blir långrandig gällande min resa, för då kommer alla ni bli så avundsjuka och vilja åka med när jag åker tillbaka nästa år och det fungerar ju icke.
Kan bara säga att resan hade allt (och lite till): Bad, sol, god mat, härlig dryck, grekiska torpeder, glada norrmän, väldigt efterhängsna greker, glass and you name it!

Nu när jag är hemma igen har jag såklart upptagit kontakt med mina kära vänner och en riktig reunion är på väg. Eftersom både Sofia och Saskia jobbar får det väl bli min roll att pigga upp de med diverse roligheter under den perioden. Som vanligt kommer ni kunna följa allt om våra galna upptåg här.
Jag vet med säkerhet att Trion är grymt sugna på fest, då det var ett bra tag sen vi festade tillsammans. Det hela kommer förmodligen resultera i en helg som går i festandets tecken. Och det ryktas även om nattliga bad...
Den som lever får se..

Ha det gott!
Malin

Saskia + Fia = HETT!

Reunion! Woho.. alla glada och nöjda! Eller?

Såklart var vi nöjda över att se varandra men självklart längtade vi efter vår tredje part som steker på Kreta!

Det enda som vi kan säga för tillfället är att Rhodos kommer att bli väldigt hett, då menar vi så stekhet så där som Malin blir ;)

På återseende!


Vi mår bra!

Det ryktas att Sofia och Saskia ska ses på tisdag för att diskutera vad som har hänt hittills i sommar! Saskia åker för övrigt till härliga Gotland för att träffa killen och kanske leva lantliv(?). Nu börjar också hårda arbetstider för oss båda men det ska nog gå bra!

Hur som haver så har Malin det toppen på Kreta och vi hoppas också att hon steker på riktigt ordentligt!

På återseende!

VÄLKOMMEN HEM SASKIA!

De avlöser varandra! När Malin åker kommer Sasket hem! ;)

Jag, Sofia, välkomnar henne hem och hoppas att hon får lika kul hemma som hon hade på Kreta (där Malin är nu)!


image12

Hej Då Malin!

Nu har Malin lämnat oss för härliga Kreta, vem kan klandra henne? Ingen, nej juste! Vi hoppas att Malin får en härlig tid nere på Kreta med sina vänner.. men vi vill ha hem henne i ett bra skick dock ;)

Vi här hemma hoppas att flera följer "Live Earth" på kanal 2!

På återseende!

En dag i Stockholms tecken.

image11


VAR HÄLSADE!

Sofia och Malin möttes än en gång upp vid Slussen. Denna gång för att bege sig på en långpromenad med Historiska Museet som slutmål.
Väl inne på museet fann vi många intressanta ting och väsen. Bland annat en mycket speciell och fin stavning på landskapet, som vi skänker till Danmark, Skoneg.
När vi väl hämtat oss från den kulturella upplevelsen smet vi in på ICA för att fylla på depåerna, både Sofia och Malin föll för de nybakta amerikanska chokladmuffinsarna.
Färden bar nu av mot Gallerian där Sofia shoppade pärlor. Vi styrde sedan våra bestämda steg mot stammisstället Tully's på söder. Där avnjöts varsin Hallonsmoothie.
Sedan vandrade vi runt i Götgatsbacken och shoppade varsitt plagg från Twist & Tango. Hungern började nu göra sig hörd och vi rörde raskt på påkarna mot Hornstull och restaurangen "Därmedpasta". Där satt vi en stund och njöt av god mat och stark kvällssol. Sedan var vi tvungna att åka tillbaka till Tully's eftersom att Sofia hade glömt sina solglasögon, men det visade sig att hon hade glömt dom inne på Twist & Tango. Allt löste sig och vi begav oss sedan hem till Sofia där vi nu är och avnjuter "Allsång på Skansen". Kvällen kommer sedan följas i TVns tecken med "Morden i Midsomer" och en liten DVD.

På återseende kära kamrater!

SOL OCH BAD!

Reunion... again!

Dagen började i Slussen för Malin och Sofia där de handlade frukt för att sedan åka ut till Hellasgården. Väl där kom fina minnen tillbaka.

Exakt den 14 januari åkte nämligen Trion förbi Hellasgården en sen natt, det visade sig vara rave-fest i skogen. Såklart gick FC-TAN dit och hade sjukt kul!

Malin och Sofia badade i alla fall och solade järnet. Det slutade med att vi åkte in till Götgatsbacken och träffade på Li och Olle, trevligt trevligt!

Imorgon väntar mer spännande grejer att göra, vi vet att middagen kommer att äga rum ute i härliga Stockholm!

På återseende!

image9

RSS 2.0