HAFFAD!

image26

RHODOS! - 07 <3

Första skolveckan avklarad

Hali Hallå på er där ute!
Nu har FC TAN den första skolveckan avklarad och är redan nu i gång med den andra. Vi tänkte delge er med lite av det som vi fick uppleva den första veckan.

Till och börja med var Malin lite upprörd över att vi började samma dag som JENSEN! Bara det säger väl allt. Jensen som alltid har börjat minst en vecka innan oss. Det går utför med skolväsendet nu för tiden. Men det gick snabbt över då FC TAN väl var på plats i skolan. Det var inte mycket som hade förändrats, det mesta var sig likt, bara det att nu var VI äldst. Ursäkta, men när hände det!? Tycker det känns som om det var igår vi infann oss i skolans aula för första gången. Men icke.

image24


Några av veckans höjdpunkter:
- Redan första dagen fick Sofia och Malin chansen att föra ett givande samtal med ingen mindre än TAN själv!
En chans vi givetvis tog. Varken Malin eller Sofia var sena med att föra in samtalet på fotboll och dessa töser var inte heller sena med att påpeka hur bra(?) det gått för Kalmar FF de två senaste matcherna (0-10 i målskillnad). Inte illa TAN!

- Redan den första veckan har vi hört en hel del sköna kommentarer och citat. T.ex. 'Om Naod fick välja varthelst i Sverige han skulle bo så skulle han bo i Gränna', 'Kalén har, enligt Pethrus, en HEL bror och en HALV syster' och 'Farida HATAR Moskva'. Helt enkelt SP3E i ett nötskal. 

- Vi har även konstaterat att SP3E är en väldigt fotbollintresserad klass. Väldigt. 

- En annan höjdpunkt var Jimmys "One-man-performance" när han plöjde igenom varenda saga och gestaltade varenda sagoväsen. Vi som var med höll på att kvävas till döds av skratt.


Vad hände i helgen då?
Jo, det var mycket sport för 2/3delar av FC TAN.

Sofia lämnade oss redan på torsdagen för att åka till Uddevalla och delta i SM! Coolingen där.
Av det jag har hört gick det bra, Sofia får själv skriva en mer utförlig rapport.

Jag (Malin) lämnade Stockholm på fredagen för att åka på träningsläger med hela klubben.
Som spelare, tränare och halv ordförande i US hade man att göra hela tiden. Skulle man inte träna själv, skulle man träna barn och skulle man inte träna barn då skulle man plötsligt underhålla dom med lekar - såsom leta efter kola i mjölpåse osv.
Jaja, jag kom i alla fall hem på söndagen. Väldigt mörbultad men utan några större skador i alla fall! (vilket är en bedrift eftersom jag höll på att bli överkörd av minst 3 cyklar på väg till och från hallen).

Saskia höll ställningarna här hemma i Stockholm medan Sofia och Malin rörde runt i olika delar av Sverige.

Over and Out.
FC TAN

Rhodos 07

Här kommer en sammanfattning om resan som blev sommarens höjdpunkt!

Veckan bjöd på värme, drinkar, dans, sömn, ragg, kackerlackor, vatten, bad, SOL, god mat, shottar och mycket mycket mer!

Mysiga restaurang besök blandades med vilda festliga nätter. Festen gick inte att undvika då vi bodde på the bar street. Varje dag gick vi såklart till stranden förutom 1 dag då vi kapade en båt och drog iväg. Vi besökte många fina stränder och badade från båten. FC TAN knöt givetvis kontakter där nere, norrmän..någon?, och diverse andra nationaliteter. Våra mysiga grannar kom även de från Frans Schartaus Gymnasium, en sak vi inte förstod var varför inte de fick kackerlackor på sitt rum.. med tanke på hur det såg ut. Sista kvällen spenderades i festandets tecken med också här lite "frans" (BLÅBÄRSSHOT!) folk.

Fias klockrena:"Alexander Niclasson!"
Sässies stekheta:"Hallååååååååååååååååå FOLKET!" ("massage?")
Benxtans otippade alkoholförmåga! Hur mycket blev det? Mer än vi någonsin hade tippat helt enkelt.. förmågan är på topp, mer av det!

Vi såg ovanligt många midjeväskor, We Like Very Much! såå..
Midjeväska? HAFFA!

So long suckers!
På återseende!
Peace out!
Over and out!
LATER!

FC TAN

SKOLSTART!

Skolstarten börja med håltimme, 1 handledare mindre, 2 nya i klassen och hundratals nya ettor.. vilka är nya respektive gamla? FC TAN har nollkoll, men är lika glada ändå! Schemat är som det är och kommer säkert leda till många utbrott i framtiden. Men det är bara att gilla läget och köra hårt ändå, för snart bär ju klassresan till Berlin av. WOHO! Det kommer bli party!

Citat:
CH: "Bang on the target"

Trion asgarvar.

I skrivande stund får vi reda på att en "liten filmstjärna" börjar här på Frans Schartau idag, detaa kan bli mycket intressant! FC TAN ska genast odla nya kontakter.

På återseende
FC

Det händer grejer.

Ojojoj, här häner det grejer! Man hann knappt hämta andan efter Rhodosresan för än det var dags att bege sig mot betongklumpen Mordor på måndagskvällen. Väl där kunde man pusta ut ett litet slag, men bara några minuter innan matchstart. Resten av tiden gick åt till att kombinera andning, sång, analyser och diverse småprat.
Tänker inte skriva någon lång och djup matchanalys för alla vet ju redan allt om den fina sammandrabbningen. 1-0 till Djurgården och en mycket nöjd Malin.

image22

Sen bar det hemåt för att sedan sova. Trodde jag. Efter tolvslaget blev man väldigt uppvaktad. 18-årsdagen var kommen. Champagne, paket och sång skulle avklaras innan sängen. Grattis till mig.

Dagen blev väldigt lyckad! Tack så mycket alla inblandade!
På kvällen var vi en liten kvartett som drog ut. Malin, Sofia, Petra och Karin hjälptes åt att göra stan osäker. (http://fc-tan.bilddagboken.se/)

Det var allt för den här gången. Återkommer inom en snar framtid om en liten återberättelse och utvalda delar från Rhodos.

So long!
Malin

GRATTIS MALIN!

Idag fyller Malin 18 år!

Lilla Malin har blivit stora Malin nu och det ska firas genom utgång. Vart vi hamnar förblir en hemlighet!
Vi önskar Malin ett STORT Grattis och hoppas att hon får en underbar dag!

(usch......... grattis till segern igår också. Det var en födelsedagspresent bara till dig!)

Massor av kramar till MALIN!

image21

RSS 2.0