Bara för att..

..Malin är het på David Hasselhoff!

image44

/Fia ;)


Karl-Bertil Jonssons (och min) Julafton!

Det bästa med julafton, förutom släkt och vänner, julklappar och all god julmat...

....är väl ändå Karl-Bertil Jonssons Julafton!
Tage Danielsson var ett geni och varje Julafton klockan 19.00 sharp sitter jag och min familj bänkade framför vår 37 tum LCD-tv och skrattar oss igenom den fina lilla julsagan. Hela berättelsen är så genialisk och pappa älskar den så mycket så jag var tvungen att köpa den i barnsagabilderbok till honom när jag var blott 10 år.
Små kommentarer så som..

- "Vill du lukta på glöggen pojk!?"
- "Och hans ömma moder fick något religiöst i blicken.."
- " 'God Jul Önskar En Okänd Välgörare' "
- "Det var mig det finaste jag har hört, vill du ha ett fikon?"
- "Har jag närt en kommunist vid min barm???"

..har blivit lite av internskämt i min familj tacka fan för det ;)

Hahahahahahahaha! Jag säger bara genialiskt!
Nästa julafton är det dags igen och jag hoppas att ni sitter bänkade precis som jag kommer att göra. Tills vidare om jag får ett riktigt Karl-Bertil Jonsson sug får jag ta fram pappas bilderbok och skratta åt alla bilder!

God Jul på er allesammans!

Sofia

image43


Hej allihopa!

Det börjar dra ihop sig till julavslutningen på Frans Schartaus Gymnasium och jag tror både den ena och den andra är riktigt förväntansfulla! 
Sofia och Malin ska ju som sagt vara konferencierer, men vi hade inte tänkt att vara långvariga då vi ska uppträda också. Saskia ska vara med i inledningssången, woho! Vi ska även hylla denna Satefansjävel någon gång under showen(Vi får se när, överraskning!) :)

Eh imorgon får vi öppna upp våra vinflarror, glöggtermosar, kläcka en bira, dra en eller två shots innan showen för att sänka adrenalinet till en skaplig nivå! Det kommer säkert gå primaballerina! Ni får ha det tills vidare era Satar!

image42
God Jul Önskar FC TAN!

Konserthöst

Vissa väljer att gå helt under jorden när hösten kommer, vissa väljer att fortsätta i vardagens tecken bara lite mer nedstämda än vanligt och vissa de väljer att göra det bästa av situationen. Screw mörket! För med mörkret kommer även spelningarna, konserterna och showerna.

Sofia har bestämt sig för att trotsa mörkret och kasta sig ut i konsertdjungeln och nu ska vi få ett utdrag och en exklusiv sammanfattning av hennes upplevelser.

Det började på höstlovet.
Billie the vision and the dancers spelade på Nalen, det var sjukt nice. I sällskapet fanns Vanja, Johanna, Anna, Maria, Sofia, Caroline och Vanjas syster Tove som stod lite längre bort med sina vänner. Mycket bra musik med mysig stämning.

image39
Billie the vision and the dancers

Det fortsatte sedan den 4 december på Annexet vid Globen. The Hives stod för musik och gjorde kanske sin bästa spelning ever och publikrekord sattes. Den magiska stämningen fick nog till och med Harry Potter att bege sig till mugglarvärlden och uppleva en ny typ av magi som han förmodligen aldrig kommer få uppleva igen. Hela Annexet gungade av alla hoppande fans. En helt suverän spelning jag väntar på reprisen, credd till Pelle för hans mäktiga röst! Sällskapet bestod av de härliga människorna Behrem, Blomman & Lisa.

image40
The Hives

10 december var det återigen dags för konsert. Den här gången var det The Boss som gjorde entré i globen vid 20.00 tiden. Bruce ägde scenen, Globen, Stockholm, Sverige, Europa, Världen, Jorden, Vintergatan, Universum!
It's gonna be a long walk home, people! Vad alla kritiker än säger så Var konserten helt wünderbar! Den avslutningen med "Santa Claus is coming to town" fick en att komma i julstämning på directus! Sällskapet denna gång bestod av snälla Sara.

image41
The Boss



See you when you see me!
Sofia [Malin]

RSS 2.0