Det slutgiltiga återföreningen?

Skulle den äntligen komma nu? Nej, tyvärr blev vi tvungna att skjuta på den ännu lite till. Men ni vet vad man brukar säga: "den som väntar på något gott..."
Stackars Saskia hade insjuknat hastigt under söndagsnatten och kunde därför inte fullfölja den inbokade dejten med de två andra medlemmarna. Nu låg alltså allt i Sofias och Malins händer. Vad skulle nu göras?

Eftersom vädret var under all kritik större delen av måndagen bestämdes möte vid stammishaket Tully's.
 
image16

Där avnjöts varsin panini.
Vi stannade ett bra tag på Tully's då vi såklart hade väldigt mycket att gå igenom. När det väl var avklarat begav vi oss mot Slussen, innan dess ett snabbt stopp vid Chokladfabriken...

Vi styrde stegen mot Sofias lya där vi sedan skulle tillbringa resten av kvällen i köket, framför spisen. För vad passar egentligen bättre än nybakade kanelbullar med ett glas kall mjölk en grå dag som denna...? Nej, vi behövde inte heller fundera två gånger på det.
 
image17


På tisdagen tillbringades morgonen framför TVn med "The Secret". Runt 12 åkte Malin in till "El City" för att möta Petra. Sofia skulle börja jobba vid 14. Men de två medlemmarna skulle mötas igen... 

Malin och Petra tillbringade även dem dagen i bakandets tecken. Denna gång blev det Kokosbollar.
Efter det fördrevs tiden med lite lätt fönstershoppande för att sedan övergå i träningens tecken. Eller i alla fall för Petras del, Malin hann bara till ingången till Eriksdalsbadet där hon stötte på lite roligare saker - Sofia!

Vi bedrev diverse konversationer med varandra och med utvalda förbipasserande. 

The Återförening är  på g. Den kommer inom kort, så misströsta ej. 

Over and Out.
Malin 



Kommentarer
Postat av: Malin

För fler bilder se http://fc-tan.bilddagboken.se/

2007-07-24 @ 19:56:54
Postat av: Emil

Fina bullar tjejer :)... Nästan så man blir tårögd
kramar.../Emil :)

2007-07-26 @ 01:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0