En dag i Stockholms tecken.

image11


VAR HÄLSADE!

Sofia och Malin möttes än en gång upp vid Slussen. Denna gång för att bege sig på en långpromenad med Historiska Museet som slutmål.
Väl inne på museet fann vi många intressanta ting och väsen. Bland annat en mycket speciell och fin stavning på landskapet, som vi skänker till Danmark, Skoneg.
När vi väl hämtat oss från den kulturella upplevelsen smet vi in på ICA för att fylla på depåerna, både Sofia och Malin föll för de nybakta amerikanska chokladmuffinsarna.
Färden bar nu av mot Gallerian där Sofia shoppade pärlor. Vi styrde sedan våra bestämda steg mot stammisstället Tully's på söder. Där avnjöts varsin Hallonsmoothie.
Sedan vandrade vi runt i Götgatsbacken och shoppade varsitt plagg från Twist & Tango. Hungern började nu göra sig hörd och vi rörde raskt på påkarna mot Hornstull och restaurangen "Därmedpasta". Där satt vi en stund och njöt av god mat och stark kvällssol. Sedan var vi tvungna att åka tillbaka till Tully's eftersom att Sofia hade glömt sina solglasögon, men det visade sig att hon hade glömt dom inne på Twist & Tango. Allt löste sig och vi begav oss sedan hem till Sofia där vi nu är och avnjuter "Allsång på Skansen". Kvällen kommer sedan följas i TVns tecken med "Morden i Midsomer" och en liten DVD.

På återseende kära kamrater!

Kommentarer
Postat av: Alva

den är jättebra ju:D

2007-07-04 @ 01:00:17
URL: http://modeshowdeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0