Sexy Mee sexar loss i Down Under!

Ja alltså rubriken får säga sitt och uppfattas hur den nu vill uppfattas! Men Sexy Mee har faktiskt lämnat oss för Varma breddgrader. Nice säger vi! Sexy Mee och hennes följeslagare Petra ska röja loss i Sydney till och börja med för att sedan vandra sig uppåt till kartan, Byron Bay, Surfers Paradise osv. för att sedan ta sig till Brisbane där planet mot Thailandia och Bangkok avgår.

Läs deras böcker precis som alla andra småbarn www.mappereser.blogg.se

Hör och häpna, Trion ska förenas i Bangkok för att ge sig ut på spännande äventyr tillsammans på andra sidan jorden. Sitting Bull och Moonwalker är exalterade inför resan och räknar med att detta kan bli "The händelse" 2010.
Sitting Bull och Moonwalker åker den 4 februari och mellanlandar i Peking i 12 ynka timmar för att sedan ta sig till Bangkok. Vi har inget visum i Peking så vi behöver inte växla till Kinapengar.

Vi vill tacka Henke för den fina servicen på Kilroy, credd. Han har fan humor den killen eftersom att han skrattar när vi pratar hela tiden. Eller så är det vi som ser roliga/snackar roligt/uppträder roligt.. det är något med oss som tilltalar honom. Men vafan vi är ju trion inte så konstigt egentligen.

Vi har laddat upp med kartor, lånade böcker om thailandia och annan spännande info! Håll utkik efter vår resedagbok också!

Smell ya´later

Moonwalker

Kommentarer
Postat av: Anonym

HENKA vår vän vi bjuder med honom!



Vi kan muta honom med lite kinapengar!

2010-01-11 @ 18:22:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0