Grattis Love, Lisa och Joakim!

Lite Update!

Sitting Bull och Monwalker närvarade i Söndags på ett dop. Vem döptes? Jo lilla Love. Sötare unge får man leta efter!! Love har nu fått sitt namn bekräftat woohooo! Grattis till er och vi önskar er all lycka i världen och i framtiden. Tyvärr kunde inte Sexy Mee närvara då hon fortfarande befinner sig på andra sidan jordklotet med Petra. Lilla fick en mjuk nallebjörn av trion och han blev förhoppningsvis väldigt glad över den.

I tisdags var det dags för Sitting Bull och Moonwalker att bege sig till Thai ambassaden. Sagt och gjort gick vi dit. Påvägen dit tog vi ut 400 riksdaler för att betala för vårt visum. När vi väl var var framme och slog oss ner för att fylla i ansökan tittade vi konstigt på varandra. Vi fattade verkligen inte ett skit av denna blankett. "Civilstånd????" "Ska man skriva singel?" "Kan man skriva oklart?" "Vi skriver inget". Sitting Bull hade läst någonstans att det bara skulle kosta 200 kr vilket vi innerligt hoppades på och javisst gjorde de det också enligt infobladet. Vi gick fram till kvinnan som tog emot ansökningarna och lämnade passet. Till vår stora förtjusning skulle vårt visum kosta 0 kr, varför? Jo det ska jag tala om för er, det var kampanj på thailandsvisum. Glada och belåtna gick vi därifrån och nu väntar vi på att det ska bli fredag så vi kan hämta ut våra pass och visum. WOHOO!

Idag är det exakt 14 dagar kvar tills planet lyfter mot Kina. Henke har fått sina stålar, Ulla i Icabankens växel var störtskön och hjälpsam, Fullmoonpartyt väntar och världens festival med många goda vänner har vi att förvänta oss. Vi är tagged.

P.S. Sexy Mee heter nuförtiden Molly!



Love och Moonwalker



Sitting Bull och Sebbe


Kommentarer
Postat av: Sexy Mee/Molly/Malin/Whatever

Men flickor flickor! Kanns bra att ni uppdaterar sa jag kan fa ha lite koll pa er ocksa!

Blir kosandan Thaiandan nu...?

Finfina bilder och jag hoppas att dopet var fint. Hade velat vara med!

Ha det bast darhemma sa ses vi sasmaningom!

<3

2010-01-22 @ 02:11:54
URL: http://mappereser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0